Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » strana 141

Novinky

Zrušení termínu podzimního cyklovýletu

TJ Sokol Radimovice oznamuje všem příznivcům cykloturistiky, že plánovaný výlet dne 13.9.2014 se nekoná z důvodu dovolené manželů Bílkových.
Náhradní termín bude navrhnut podle počasí.

Velkoobjemový kontejner

Obec Radimovice oznamuje občanům, že v pondělí 8. září bude od 16,00 do 17,00 hodin na návsi přistaven kontejner na velkoobjemový odpad. Do kontejneru nepatří nebezpečný odpad a stavební suť.

Volejbalový turnaj

TJ Sokol Radimovice pořádá v sobotu 30. srpna 2014 na místním sportovišti tradiční volejbalový turnaj, jehož začátek je stanoven na 8.30 hodin. Turnaje se zúčastní i dva domácí týmy.
Zveme všechny příznivce kvalitního volejbalu, aby během celého dne přišli povzbudit domácí hráče, občerstvení je zajištěno.

Tváře Libereckého kraje 2014

Pozvánka na cyklus exkurzí v rámci nichž budou představeny projekty, které byly realizovány v uplynulých letech za podpory PRV, Libereckého kraje a Evropské unie.

25. ročník Sychrovského poháru

SDH Radimovice Vás srdečně zve v sobotu 23.8.2014 na 25. ročník Sychrovského poháru, soutěže v požárním útoku. Začátek je v 10.45 hodin na hasičské louce. Průběh závodu bude možné sledovat na velkoplošné obrazovce a z mobilní tribuny, kde bude zajištěna roznášková služba nápojů.

Poplatek za komunální odpad

Upozorňujeme občany, že k 15.8.2014 je splatná druhá část poplatku za komunální odpad.