Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » strana 139

Novinky

Výsledky voleb

Výsledky Voleb do zastupitelstva obce Radimovice 10.10. - 11.10.2014 najdete na volby.cz

Pytle na spadané listí

Pytle na spadané listí si mohou občané Radimovic vyzvednout u Rejhů.

Výluka na úseku trati Železný Brod –Semily

Provozovatel dráhy Správa železniční dopravní cesty, s. o. informuje, že ve dnech 1. října 2014 od 4:10 hod. až 30. října 2014 do 17:30 hod. bude na železniční trati č. 030 (Hradec Králové -) Jaroměř - Liberec probíhat nepřetržitá výluka trati v úseku Semily - Železný Brod. Všechny vlaky budou po dobu výluky nahrazeny náhradní autobusovou dopravou v úseku Semily - Železný Brod a opačně.
Upozornění: předpokládané zpoždění vlaků navazujících na autobusy náhradní dopravy bude cca 15 min.

DRAKIÁDA

Obec Radimovice Vás zve na DRAKIÁDU, která se koná v neděli 5. října od 15.00 hodin. Místo sletu všech zakoupených draků či vlastní výroby je na louce nad tunelem u rybníka. Občerstvení v podobě opékaných vuřtů bude zajištěno.

Obecní výlet

Obec Radimovice Vás zve na pěší výlet po trase Jeřmanice - Milíře a okolí - Rádlo, který se koná v sobotu 4. října. Trasa vede mírně náročným a kopcovitým terénem, lesem. Celková délka cca 14 km. Odjezd z vlakového nádraží Sychrov je v 8.49 hodin. Návrat v odpoledních hodinách. Předběžné potvrzení účasti na: [email protected] nebo [email protected].

Diashow Leoše Šimánka - zlevněné vstupné při objednání

Obec Radimovice nabízí možnost objednání zlevněného vstupného na diashow Leoše Šimánka o cestě po Aljašce. Představení se koná v neděli 5. října od 15:00 a 19:00 hodin v Turnově na Střelnici. Podmínkou zlevněného vstupného o 40 Kč na osobu oproti předprodeji je objednání alespoň 10 ks vstupenek celkem za obec na každé představení.
Vstupenku je možné si objednat na své jméno na obecním úřadě Radimovice v termínu do 1. října. U vstupu na představení nahlásíte své jméno a prokážete se občanským průkazem.