Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » strana 206

Novinky

Příprava nových jízdních řádů

Koordinátor veřejné dopravy Libereckého kraje, společnost KORID LK, spol s.r.o. spolupracuje s Odborem dopravy Krajského úřadu Libereckého kraje na přípravě nových jízdních řádů veřejné dopravy s platností od 13.12.2009. Detailní návrhy jízdních řádů a tabulku se seznamem připomínek ke stávajícím jízdním řádům najdete na www.iidol.cz nebo na www.kraj-lbc.cz.
Svoje návrhy, podněty a připomínky k jízdním řádům můžete zasílat ještě do 11.9.2009 na e-mailovou adresu [email protected] a zároveň na [email protected]. Koordinátor bude v měsíci září připomínky zapracovávat do návrhů nových jízdních řádů pro období 2009/2010.

Znalecký posudek dřevin

Na základě znepokojivého stavu lipové aleje byl zhotoven znalecký posudek stavu dřevin v naší obci. S výsledkem bude možné se seznámit na nejbližším veřejném zasedání zastupitelstva nebo si stáhnout elektronickou kopii posudku (5,29 MB, PDF).

Zdravotní středisko

Ordinace MUDr. Hylmarové (v Radimovicích) bude z důvodu čerpání dovolené uzavřena ve dnech 20.7. - 31.7.2009 a 17.8. - 28.8.2009.

Pilotní projekt IDOL – Českodubsko

Od 18.5.2009 buse zahájen provoz Integrovaného dopravního systému Libereckého kraje – pilotní projekt IDOL – Českodubsko. Více se dozvíte na internetových stránkách IDOL

Rychlostní silnice R35 (úsek Rádelský Mlýn - Úlibice)

V závěru loňského roku byla firmou Valbek spol.s.r.o. dokončena díla, která budou složit jako podklad pro výběr koridoru rychlostní silnice R 35 na území Libereckého kraje. Více o těchto dílech a o problematice koridoru silnice R 35 zjistíte na stránkách Libereckého kraje kde je umístěna i anketa, ve které se můžete vyjádřit k jednotlivým variantám koridorů rychlostní silnice R35 (úsek Rádelský Mlýn - Úlibice).

Půjčování raket na tenis

TJ Sokol Radimovice na letošní sezonu zajistil rakety a míčky na tenis. Obojí bude možné si zapůjčit za poplatek 50,- Kč.