Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » strana 142

Novinky

Likvidace autovraků

Severočeské komunální služby, s. r. o. ve spolupráci s firmou Josef Reiniš - Ekologická likvidace motorových vozidel nabízejí občanům bezplatnou likvidaci autovraků.

UČÍME SE PRO ŽIVOT

Vzdělávací centrum Turnov, o.p.s. připravilo projekt „UČÍME SE PRO ŽIVOT“, jehož hlavním cílem je zvýšení kvality odborných a obecných znalostí obyvatel v obcích do 2000 obyvatel. Účast v tomto projektu nabídlo i obci RADIMOVICE a tak se naši občané mohou vzdělávat na obecním úřadě v nadcházejícím školním roce. Kurzů se mohou účastnit obyvatelé okolních obcí.
Vzdělávání bude realizováno prostřednictvím krátkých vzdělávacích kurzů. Kurzy budou probíhat v podvečerních hodinách (cca od 17 hod) jednou týdně na obecním úřadě v blocích dvě až čtyři vyučovací hodiny. Účast v kurzech je bezplatná. Na závěr kurzu obdrží každý absolvent účastnické listy, které pak budou moci doložit svoji aktivitu např. při hledání nového zaměstnání.

Pozvánka na veřejné zasedání obce

Zasedání zastupitelstva obce se koná dne 11. 8. 2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Program jednání je uveřejněn na úřední desce.

Pracovní příležitost -

Domov Modrý kámen, poskytovatel sociálních služeb v Mnichově Hradišti hledá pracovnici v sociálních službách – práce se seniory - do třísměnného provozu. Více v pracovních příležitostech

Mohelské ostrovy 2014 – „CESTA NA MADAGASKAR“

Obec Radimovice pořádá od pátku 8. srpna do neděle 10. srpna stanování na Mohelských ostrovech pod názvem „CESTA NA MADAGASKAR“. Závazné potvrzení účasti nejdéle do pátku 1. 8. na : [email protected] nebo 606 616 877, čí přímo na Láďu Dvořáka osobně. Více v pozvánce.

Obecní úřad - dovolená

Ve dnech 28. 7. – 1. 8. 2014 bude obecní úřad uzavřen z důvodu čerpání řádné dovolené. Děkujeme za pochopení