Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » strana 152

Novinky

Drakiáda

Obec Radimovice zve všechny děti a rodiče na Radimovickou Drakiádu.
Datum: sobota 28.9.2013 od 15.oo hod.
Místo: louka nad tunelem u Rybníka
S sebou" vlastnoručně vyrobené ale i koupené draky a vše co bude létat.
Občerstvení zajištěno – po drakiádě si opečeme vuřty.

Vakcinace psů proti vzteklině

Pravidelné roční očkování psů starších 3 měsíců proti vzteklině bude v naší obci provedeno ve středu 18.9.2011 od 16.45 hodin u čekárny ČSAD. Více na úřední desce.

Brigádník - zimní úklid

Obec Radimovice přijme brigádníka na zimní úklid chodníků. Více pracovních příležitostech

Cyklovýlet – Vrcholy babího léta

Tradiční cyklistický výlet pořádá Sokol Radimovice. Sraz v sobotu 7.9.2013 v 9:00 na návsi. Pojedeme Greenway Jizera + některé okolní svahy. Navštívíme nedávno otevřenou Schejbalovu stezku a dřevěný bufet "Seník" nad Rychnovem. Počasí jako vždy zajištěno. Cca 50km, lze krátit.
Bližší informace Karel Bílek, Irena Bílková, tel. 739 200 069.

Pouťové atrakce

Pro děti z obce Radimovice jsou v pátek 30. srpna připraveny pouťové atrakce. Volné jízdy připravila obec Radimovice ve spolupráci s panem Novotným a to od 16.00 do 17.00 hodin na návsi v Radimovicích. Volné jízdy jsou k dispozici i pro děti radimovických prarodičů, strýců a tet, kteří se v případě zájmu musí osobně v pátek dostavit s dítětem na náves pro volnou vstupenku.

Velkoobjemový kontejner

V pondělí 2. září bude na návsi od 16.30 do 17.30 hodin přistaven velkoobjemový kontejner. Upozorňujeme , že do kontejneru je zákaz odkládání nebezpečného odpadu a stavebního materiálu.