Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » strana 155

Novinky

Obecní úřad - dovolená

Z důvodu čerpání řádné dovolené bude obecní úřad uzavřen dne 7. 8. až 9. 8.

Informace ke stavu pitné vody

Informace ke stavu pitné vody z veřejného vodovodu ze 14.00 hodiny. Pracovníci SčVk provádějí čištění vody, byly odebrány vzorky vody z různým míst v obci. Výsledky budou známy v úterý 6.8.po 12.00 hodině. Doporučuji používat na pití balenou vodu nebo vodu z přistavené cisterny na návsi. Děkuji, starostka obce.

Cisterna s pitnou vodou

Upozorňujeme, že cisterna s pitnou vodou je přistavena na návsi v Radimovicích po dobu trvání znečištění vody z vodovodu.

Upozornění - znečištěná voda

Obec Radimovice upozorňuje občany na podezření znečištěné vody ve veřejném vodovodu. Doporučujeme pít převařenou vodu nebo balenou. Do Radimovic byl vyslán technik Severočeských vodovodů a kanalizací.

Stanování – Mohelské ostrovy

Obec Radimovice pořádá víkendové stanování na Mohelských ostrovech pod názvem CESTA NA MADAGASKAR.
Datum: pátek 9. až neděle 11. 8. 2013 na louce u Mohelky. Sraz všech účastníků je v pátek 9. 8. v 16 hod. na hasičské louce, návrat v neděli v odpoledních hodinách.

Zastavení provozu na železniční trati

Z důvodu podemleté železniční tratě, kterou způsobila bouřka a prudký déšť dne 29.7., je až do ODVOLÁNÍ zastaven provoz na železniční trati č. 030 v úseku Turnov - Hodkovice n.M. České dráhy přistoupily k náhradní autobusové dopravě. Náhradní autobusová zastávka pro žel.stanici Sychrov je na autobusové zastávce Radimovice.