Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » strana 199

Novinky

Jednatel Městské sportovní Turnov, s.r.o.

Rada města Turnova vyhlašuje výběrové řízení na pozici jednatele Městské sportovní Turnov, s.r.o. Charakteristiku pracovní pozice, požadavky a další podrobnosti najdete v pracovních příležitostech

Prodej přívěsného vozíku na PS 12 (bez platné STK a malého TP)

Na základě usnesení zastupitelstva obce č. 17/2010 nabízí obec Radimovice prodej požárního vozíku PS 12 za odhadní cenu, která činí 2 250,- Kč. V případě zájmu lze bližší informace získat na obecním úřadě.Poslední možnost podat žádost o odprodej končí 17. května 2010.

Trhy na Náměstí Českého ráje v Turnově

Vedení Města Turnov připravuje TRHY na podporu prodeje zemědělských produktů. Jedná se o prodej rostlinných produktů – květin, lesních plodů, hub, ovoce a zeleniny, včelího medu a potravin i surovin živočišného původu, které jsou odsouhlaseny Krajskou veterinární správou. V žádném případě živá zvířata !
Samozřejmě by zde bylo možno prodávat i zemědělské přebytky, produkci místních potravin a řemesel.
Trhy by se konaly se pravidelně od 14. května 2010 vždy 1 x za 14 dní v pátek na Náměstí Českého ráje v Turnově, u kašny. Ukončení se předpokládá v září a to podle nabídky produktů.

Jarní výlet do přírody

Sraz účastníků je 24. dubna v 9 hodin na nádraží Sychrov. Pojedeme vlakem na Malou Skálu a čeká nás trasa dlouhá přibližně 12 km spojená s výborným obědem v hospůdce U Samešů. Předpokládaný návrat vlakem kolem 17 hodiny.
Pojďte s námi poznávat krásy jarní přírody. Dobrou náladu přibalte s sebou.

Humanitární sbírka

Ve spolupráci s Diakonií Broumov se ve víceúčelové budově - hasičské zbrojnici dne 31.5.2010 od 16 do 18 hod. uskuteční humanitární sbírka.
Přijímá se použité ošacení a to letní i zimní (dámské, pánské, dětské), lůžkoviny, prostěradla, ručníky, utěrky, záclony, peří, péřové a vatové přikrývky, polštáře a deky, nádobí bílé i černé, skleničky - vše nepoškozené a veškerá nepoškozená obuv. Věci, prosíme, odevzdávejte zabalené do igelitových pytlů či krabic, aby se nepoškodily transportem.

Přerušení dodávky elektrické energie

V obci Radimovice dojde k přerušení dodávek elektrické energie
dne 22.4. od 7:30 do 10:30 hod. v oblasti od hospody U Šulců k Červenici,
dne 23.4. od 7:30 do 10:30 hod. v oblasti od rybníka k prodejně zahradní techniky,
dne 23.4. od 11:30 do 14:30 hod. v oblasti od hostince Konrád k nové zástavbě
a dne 27.4. od 11:30 do 14:30 hod. v oblasti u nádraží.