Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » strana 198

Novinky

Sportovní den pro děti a rodiče

Sbor dobrovolných hasičů Radimovice pořádá dne 5. června 2010 od 15.00 hodin již 5. ročník Sportovního dne pro děti a rodiče. Start je u vstupu do sportovního areálu. Startovné 50,- Kč. Občerstvení zajištěno.

Oznámení o zastavení dopravy v ulici 5. Května v Turnově

V důsledku zahájení další etapy stavebních prací investiční akce „Čistá Jizera – město Turnov“ dojde k uzavírce ulice 5. Května v Turnově od 15. května 2010. Více informací o uzavírce a objízdných trasách najdete na úřední desce.

Přerušení dodávky elektrické energie

V obci Radimovice dojde k přerušení dodávek elektrické energie
dne 6.5. od 7:00 do 18:00 hod. Elektřina nepůjde na celém území obce.

V. ročník výletu Ralsko - Po stopách tanků

V sobotu 29. května 2010 pořádá Sokol oblíbený výlet do prostoru bývalého vojenského prostoru. Opět pojedeme autobusem s vlekem pro kola, výlet je vhodný i pro pěší, do programu jsme zařadili přechod vrchu Ralsko a návštěvu zříceniny Děvín.
Autobus se bude vracet do Radimovic. Trasa pro kola cca 60km, pěší 10km.
Sraz v 8°° na návsi, nakládání kol 7:45.
Kontakt: Karel Bílek, tel. 739 200 069, [email protected]

Výlet do Horní Lužice - krajiny podstávkových domů

V sobotu 8. května 2010 pořádá Sokol Radimovice cyklistický výlet do okolí lužické obce Obercunnersdorf. Doprava vlastními auty - (Radimovice - Obercunnersdorf 70km) - sraz v 8°° na návsi, jsou zajištěni kvalitní průvodci a účastníci obdrží mapu. Trasa pro cyklisty cca 30 -40 km, navštívíme německou "vesnici roku", pramen Sprévy, uvidíte hezké domy, zahrádky a ulice. Možno se účastnit i bez kola - kratší okruh a návštěva akvaparku. Budeme parkovat přímo u malého, velmi pěkného akvaparku a proto nezapomeňte přibalit plavky - teplá voda, teplý venkovní bazén pára a vířivky a téměř bez lidí.
Kontakt: Karel Bílek, tel. 739 200 069, [email protected]

Sběr velkoobjemového odpadu a železného šrotu

Dne 3. května 2010 od 16 hod. bude na návsi přistaven kontejner na velkoobjemový komunální odpad. Do kontejneru tentokrát nelze v žádném případě odkládat pneumatiky ani nebezpečený a stavební odpad. Velkoobjemový kontejner mohou využít pouze osoby, které mají řádně uhrazen poplatek za likvidaci komunálního odpadu na rok 2010 v obci Radimovice. Zároveň mezi 16 a 17 hod. bude proveden sběr železného šrotu.