Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » strana 194

Novinky

Soutěž Vesnice roku 2010

V letošním 16. ročníku soutěže Vesnice roku v Programu obnovy venkova získala obec Radimovice Diplom za vzorné vedení kroniky. Vítězem krajského kola se stala obec Sloup v Čechách.

Zěny jízdních řádů pro rok 2010/2011

V současné době se připravuje návrh železničního jízdního řádu a návrhy jízdních řádů veřejné linkové autobusové dopravy platné od neděle 12. prosince 2010 do soboty 10. prosince 2011, které budou postupně umísťovány na internetových stránkách www.iidol.cz
Pro lepší orientaci v provedených změnách v jízdních řádech je zde umístěna i tabulka obsahující všechny došlé připomínky s uvedením kdy dojde k jejich vyřešení, případně důvod, pro který není možno požadavku vyhovět.

Zasedání zastupitelstva obce

Zasedání zastupitelstva obce se koná dne 25.8.2010 od 18.00 v zasedací místnosti obecního úřadu.Program jednání je uveřejněn na úřední desce.

Poděkování občanům za pomoc obci Mníšek

V pátek 13. srpna předal Ing. Aleš Šrytr obci Mníšek materiální pomoc od občanů obce Radimovice (postele, gauče, židle, křesla,televize, mikrovlné trouby, kolo, radiopřijímač, povlečení, přikrývky, oblečení, lopaty, košťata, dezinfekční prostředky, ručníky, toaletní papír). Finanční pomoc ve výši 13 300,- Kč je poukázána na účet obce Mníšek.
V sobotu 14.8. odjelo z Radimovic celkem 14 dobrovolníků do obce Mníšek odstraňovat následky ničivých povodní (prořez stromů a náletových dřevin, úklid naplavenin, čištění koryta řeky a úprava veřejných prostranství).
Fotodokumentace z pomoci Mníšku

21. ročník Sychrovského poháru

Sbor dobrovolných hasičů Radimovice zve příznivce požárního sportu na 21. ročník Sychrovského poháru, který se koná v neděli 29.8.2010 od 10.00 hodin na hasičské louce. Bohaté občerstvení zajištěno.

Volejbalový turnaj

TJ Sokol Radimovice pořádá v sobotu 28. srpna 2010 na místním sportovišti tradiční volejbalový turnaj, jehož začátek je stanoven na 8.30 hodin.
Zveme všechny příznivce kvalitního volejbalu, aby během celého dne přišli povzbudit domácí hráče, občerstvení je zajištěno.
Těšíme se na Vaši účast.