Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » strana 187

Novinky

Kalendář akcí na rok 2011

Co se bude dít v letošním roce v obci zjistíte v aktualizovaném kalendáři akci na rok 2011. Nově jsou uváděny akce pořádané na zámku Sychrov. On-line kalendář je nyní možné importovat přímo do některého z programů pro plánování podporujících formát iCalendar (Windows Live Mail, Google Calendar a další).

Volnočasové aktivity 2011

Zastupitelstvo obce schválilo výzvu k předkládání žádostí do programu Volnočasové aktivity 2011. Termín pro předkládání projektů je do 30.3.2011 do 12.00 hodin na obecní úřad Radimovice. Podrobnosti k statutu fondu a výzvě pro letošní rok najedete v Účelovém fondu

Humanitární sbírka

Ve spolupráci s Diakonií Broumov se ve víceúčelové budově - hasičské zbrojnici dne 28.3.2011 od 16 do 18 hod. uskuteční humanitární sbírka.
Přijímá se použité ošacení a to letní i zimní (dámské, pánské, dětské), lůžkoviny, prostěradla, ručníky, utěrky, záclony, peří, péřové a vatové přikrývky, polštáře a deky, nádobí bílé i černé, skleničky - vše nepoškozené a veškerá nepoškozená obuv a nepoškozené a kompletní dětské hračky. Věci, prosíme, odevzdávejte zabalené do igelitových pytlů či krabic, aby se nepoškodily transportem.

Maškarní bál pro děti

SDH Radimovice pořádá v sobotu 5.3.2011 od 15 do 17 hod. ve víceúčelové budově - hasičské zbrojnici maškarní bál pro děti. Tombola a občerstvení zajištěno.

Dočasná změna výpůjční doby v knihovně

Výpůjční doba v knihovně bude od čtvrtka 10. 2. 2011 omezena na 16 - 18 hod. Omezení platí do odvolání.

Omezení provozu VZP – upozornění

Ze závažných technických důvodů musí Krajská pobočka VZP pro Liberecký kraj omezit provoz všech svých pracovišť: ve středu 9. února budou všechna pracoviště VZP v Libereckém kraji zcela uzavřena, další dny 10. a 11. února bude provoz všech pracovišť VZP zajištěn s možností některých omezení.