Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » Masopustní „neprůvod“ 2021

Masopustní „neprůvod“ 2021

Laufr zve všechny maškary na Masopustní „neprůvod“ 2021. Akce se „nekoná“ dne 14. 2. 2021 v přesně „neurčený“ čas. „Neprůvod“ si ale nenechte ujít. Jen se ho prosím letos zúčastněte každý pěkně doma pod „rouškou“ svého soukromí a jen se svými nejbližšími. Nebojte se ale podělit se s námi o vaše přípravy, zážitky a veselí.
Neprogram & nepravidla

Z důvodu přítomnosti zlého COVIDU a štěkavého PSA se letos musíme všichni chovat tak, aby nás ani jeden z nich nepotkal, nebo nás nechytil za nohavici.

Proto prosím všechny, co se chtějí letošního ročníku Masopustu zúčastnit, aby zůstali doma a pod „rouškou“ svého soukromí a bezpečí pořídili fotku sebe a svých blízkých v masce, pří tvorbě masky, při smažení koblihy, pálení kořalky, uzení klobás, nebo zkratka při jakékoli přípravě na Masopustní rej.

Z každé fotky ale musí být zřejmé, že se jedná o letošní a aktuální foto!!! Myslím, že to ale nebude těžké :-) Jednotlivé fotky prosím posílejte na obecní, nebo mojí osobní mailovou adresu: [email protected] nebo [email protected].

Termín pro ukončení zasílání fotografií je 28. 2. 2021. Poté budou fotky zpracovány a dle jejich množství budou vystaveny na obecním webu, vývěsce, případně zvláštním tablu. Akce se koná v Radìmovicích a přilehlém okolí zároveň.

v rámci GDPR avizuj, že poskytnutím fotky (videa) dává každý výslovný souhlas s její prezentací na obecním webu, nástěnce atd.
Už nyní se na Vás všechny opět moc těší LAUFR