Na obsah




Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Obecní úřad » Projekty » strana 6

Realizované projekty

  • Ošetření lipové aleje k státnímu zámku Sychrov

    Ošetření lipové aleje k státnímu zámku Sychrov

    V rámci ošetření lipové aleje došlo k odbornému prořezání významného krajinného prvku – lipové aleje a zajištění nejvíce poškozených lip.

    Zobrazit podrobnosti
  • Rekonstrukce veřejného osvětlení

    Rekonstrukce veřejného osvětlení

    Dokončení poslední etapy rekonstrukce veřejného osvětlení umožňuje lepší regulaci osvětlení ve třech na sobě nezávislých okruzích s nižší spotřebou el. energie.

    Zobrazit podrobnosti
  • Víceúčelové sportoviště

    Víceúčelové sportoviště

    V areálu je k dispozici hřiště o rozměru 22 x 43 m vybavené pro malou kopanou, házenou, nohejbal, tenis, volejbal. K dispozici je basketbalový stojan s košem. Hřiště má k dispozici osvětlení. Povrch hřiště – syntetický trávník Polytén s křemičitým vsypem. Tenisový kurt s povrchem Classic Clay s povrchem pro tenisové soutěže ITF v kategorii 2 – středně rychlý. I tenisový kurt je osvětlen. Atletická dráha s pružným povrchem SPURTAN, certifikovaný pro mezinárodní atletické závady. Délka oválu je 200 m, dvě dráhy. Sprintérská dráha má 4 dráhy a je v délce 100 m. Na dvou sprintérských drahách jsou instalovány překážky pro hasičský sport.

    Zobrazit podrobnosti
  • Víceúčelová budova – hasičská zbrojnice

    Víceúčelová budova – hasičská zbrojnice

    Víceúčelová budova – hasičská zbrojnice slouží pro potřeby výjezdové jednotky obce Radimovice. Zázemí zde má i ordinace lékaře. V budově je víceúčelový sál s kuchyňkou, který je určen pro školení, prezentace firem, cvičení pod odborným dozorem všeho druhu mimo míčových her, masáže apod. V budově je i sklad pro potřeby obce.
    Více informací...

    Zobrazit podrobnosti
  • Nájemní byt

    Z bývalé knihovny v budově obecního úřadu byl vybudován nájemní byt o dvou obytných místnostech vč. sociálního zařízení.

    Zobrazit podrobnosti
  • Centrum radosti dětí

    Centrum radosti dětí

    Multifunkční herní prvek dětmi přezdívaný „hrad“ obsahuje skluzavku, horolezeckou stěnu, šplhadla, lanový most. V okolí jsou houpačky a lavičky. Vstup volný z víceúčelového sportoviště.

    Zobrazit podrobnosti