Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » strana 172

Novinky

Velkoobjemový odpad

V pondělí 21. května od 17 hodin do 18 hodin bude přistaven na návsi velkoobjemový kontejner na komunální odpad pro potřeby občanů, kteří mají uhrazen poplatek za likvidaci komunálního odpadu u obce Radimovice za rok 2012. Do kontejneru nelze ukládat stavební materiál ani nebezpečný odpad.
Ve stejné době bude proveden v obci sběr kovového šrotu.

Cyklistický výlet

TJ Sokol Radimovice zve cyklisty na již tradiční jarní cyklistický výlet do Horní Lužice.
Sraz 5.5.2012 - sobota v 9,00 hod na návsi v Radimovicích.
Trasa není náročná cca 50 km, téměř po rovině.

Slet čarodějnic

Sbor dobrovolných hasičů Radimovice Vás zve na slet čarodějnic. Sraz je 30. dubna v 17.00 hodin na návsi. Občerstvení zajištěno.

Výlet do okolí Klokočských skal

Obec Radimovice Vás zve na výlet do okolí Klokočských skal v sobotu 12.5.2012. Odjezd z vlakového nádraží v 9.06 hod. Návrat vlakem v odpoledních hodinách.
S sebou svačinu, pití, vhodnou obuv a oblečení.

Informace k cestování dětí do ciziny

Cestování dětí zapsaných v cestovních pasech rodičů bude možné jen do 26. června 2012. Od 27. června 2012 budou děti moci cestovat do zahraničí POUZE se svým vlastním cestovním dokladem. Od tohoto data tedy musí mít každý občan ČR (včetně nejmenších dětí) při cestě do zahraničí svůj vlastní doklad totožnosti.
Viz též článek správního odboru KÚ LK

Zasedání zastupitelstva obce

Zasedání zastupitelstva obce se koná dne 23.4.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Program jednání je uveřejněn na úřední desce