Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » strana 158

Novinky

Sportovní den

SDH Radimovice zve děti, rodiče, prarodiče na Sportovní den, který se koná v sobotu 8.6.2013 od 15.00 hodin na víceúčelovém sportovišti a hasičské louce.

Svoz komunálního odpadu

Severočeské komunální služby se omlouvají občanům za informaci, kterou poskytly obci Radimovice, o změně svozu komunálního odpadu. Svoz zůstává nezměněn, tzn., každý lichý týden.

Zasedání zastupitelstva obce

Zasedání zastupitelstva obce se koná dne 5.6.2013 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Program jednání je uveřejněn na úřední desce

Změna svozového dne komunálníhho odpadu

Severočeské komunální služby s.r.o., oznamují z důvodu optimalizace svozových tras změnu svozového dne u komunálního dopadu. Počínaje 3. červnem 2013 bude svoz prováděn každý lichý týden (dosud každý sudý týden). To znamená, že svoz komunálního odpadu bude proveden 29. května, 5. června 2013 a dále již každý lichý týden.

Sběr nebezpečných složek komunálního odpadu

Sběr nebezpečných složek komunálního odpadu bude uskutečněn v sobotu 22. června 2013 od 9:55 do 10:05 hodin na návsi v Radimovicích.
Více se dozvíte na úřední desce

Cyklovýlet – Ralsko

TJ Sokol Radimovice pořádá druhý letošní cyklovýlet v sobotu 25.5.2013, sraz v 9,00 hod na návsi.
Trasa cyklovýletu povede přes Libíč, Všelibice a Osečnou, kde případně poobědváme. Dále budeme pokračovat přes Kundratice a po nové cyklostezce do Hamru na Jezeře a do Ralska.