Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » strana 157

Novinky

Pomoc zatopené obci Křešice

Zastupitelstvo obce Radimovice schválilo dne 5.6.2013 uvolnit z rozpočtu obce částku 10 000,- Kč na pomoc oblastem postižených povodněmi. Vybrána byla obec Křešice, okr. Litoměřice. Finanční příspěvky občanů na pomoc Křešicícm se odevzdávají na obecním úřadě do 14.6.2013. Následně budou zaslány na účet obce Křešice.Za Vaši pomoc děkujeme.

Mimořádná sbírka Diakonie Broumov

Diakonie Broumov organizuje mimořádnou sbírku na pomoc oblastem postižených povodněmi. Vybírá se: jakékoliv ošacení (dámské, pánské, dětské), lůžkoviny, prostěradla, ručníky, utěrky, záclony, přikrývky, polštáře, deky, obuv (nepoškozená), spodní prádlo, ponožky. Pokud darujete i jiné věci, rádi je Diakonie odveze na potřebná místa. Věci je nutné zabalit do igelitových pytlů či krabic, aby se nepoškodily transportem. Věci odevzdávejte na obecní úřad Radimovice v pátek 14.6.2013 od 17.00 do 18.00 hodin.

Bezplatná elektronická aukce elektrické energie

Město Turnov ve spolupráci se společností eCENTRE, a.s. připravilo pro domácnosti svých občanů, ale také drobné živnostníky a občany přilehlých obcí bezplatnou elektronickou aukci elektrické energie a zemního plynu.
Cílem této akce je snížení ceny energií a dosažení úspor v přepokládané výši 20 – 25%.

Bližší informace se dozvíte na stránkách města Turnova a u pana Jakuba Makalouse, tel.: 603 297 271, e-mail: [email protected].

Obecní úřad - školení

V pondělí 10. 6. 2013 bude na obecním úřadě zavřeno z důvodu školení účetních. Přítomnost paní starostky od 17 hod. do 18 hod. nebude omezena.

Oslavy 470. výročí od první písemné zmínky o obci

Náhled pozvánky
Obec Radimovice Vás zve na oslavy 470. výročí od první písemné zmínky o obci, které se konají
v sobotu 8. června 2013 od 16.30 hodin na hasičské louce. Oslavy se konají pod záštitou Ivany Hujerové, členky Rady Libereckého kraje. Občerstvení a hudba zajištěna.

Sportovní den

SDH Radimovice zve děti, rodiče, prarodiče na Sportovní den, který se koná v sobotu 8.6.2013 od 15.00 hodin na víceúčelovém sportovišti a hasičské louce.