Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » strana 147

Novinky

Přijímání nových dětí do MŠ Paceřice

Zájemci o přijetí dětí k předškolnímu vzdělávání do MŠ Paceřicích mohou své žádosti podávat do 17. 4. 2014. Více informací na webu školky.

Návrh územního plánu Radimovice

Na úřední desce OÚ Radimovice je zveřejněna veřejná vyhláška o projednávání návrhu územního plánu Radimovice vč. grafické podoby návrhu ÚP. Návrh územního plánu je také k nahlédnutí na OÚ Radimovice, MÚ Turnov. Připomínky mohou občané uplatnit pouze písemně na formuláři k uplatnění připomínek k územnímu plánu Radimovice v termínu do 17.3.2014 a to na Městský úřad Turnov,odbor rozvoje města, Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov.

Obecní úřad - dovolená

Z důvodu čerpání řádné dovolené bude obecní úřad uzavřen dne 31. 1. 2014.

Petice za záchranu pošt na venkově

Poslední možnost k podpisu Petice za záchranu pošt na venkově máte na OÚ Radimovice ve středu 29. ledna 2014

Rozšíření úředních hodin na FÚ - Územní pracoviště v Turnově

Dovolujeme si Vás informovat o rozšíření úředních hodin Finančního úřadu pro Liberecký kraj, Územní pracoviště v Turnově pro výběr přiznání k dani z nemovitých věcí v lednu 2014.
Na oddělení majetkových daní, oceňování a ostatních agend budou přítomni referenti, kteří budou poplatníkům vydávat formuláře k podávání přiznání k dani z nemovitých věcí na rok 2014 a budou od nich tyto vyplněné formuláře přijímat, případně jim poskytnou informace potřebné pro jejich správné vyplnění.

Petice za záchranu pošt na venkově

Petici za záchranu pošt na venkově můžete podepsat v úředních hodinách na obecním úřadě v Radimovicích.