Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » Sociální družstvo Diakonie Broumov vyhlašuje sbírku použitého ošacení

Sociální družstvo Diakonie Broumov vyhlašuje sbírku použitého ošacení

Sbírka se uskuteční v pondělí dne 4.11.2019 od 16 do 18 hod. na obecním úřadě Radimovice – 1.patro. Věci prosíme zabalené do igelitových pytlů či krabic, aby se nepoškodily transportem.
Můžete darovat: Veškeré letní a zimní oblečení (dámské, pánské, dětské), lůžkoviny, prostěradla, ručníky, utěrky, záclony, látky (minimálně 1m2 - prosíme, nedávejte nám odřezky a zbytky látek), domácí potřeby (nádobí bílé i černé, skleničky - vše nepoškozené, zabalené v krabici), vatované a péřové přikrývky, polštáře a deky, obuv – veškerou nepoškozenou a v párech, Kabelky, batohy, drobné předměty z domácnosti, hračky – nepoškozené a kompletní. Menší elektrospotřebiče – mohou být i nefunkční, knihy, časopisy.
Diakonie Broumov nemůže vzít buď z ekologických důvodů a nebo se transportem znehodnotí: televizory, pračky, ledničky, počítače, matrace, koberce, znečištěný a vlhký textil.
Bližší informace na www: diakoniebroumov.cz, www.facebook.com/broumovdiakonie nebo na tel.: tel. : 491 524 342, 224 316 800 Děkujeme za Vaši pomoc.