Na obsah



Drobečková navigace
Nacházíte se: Hlavní strana » Novinky » Kontejner na větve, svoz pytlů s tříděným odpadem, sběr nebezpečných složek komunálního odpadu

Kontejner na větve, svoz pytlů s tříděným odpadem, sběr nebezpečných složek komunálního odpadu

Kontejner na větve bude přistaven od odpoledne 21.6.2019 pod návsí vedle kontejneru na trávu.
Svoz pytlů s tříděným odpadem (žlutý, oranžový, šedý), se uskuteční 1.7.2019, pytle skládejte u obecního úřadu od 28.6. do 30.06.2019.
Připomínáme, že v neděli 23.6.2019 od 9.55 hod. - 10.05 hod. se uskuteční "Sběr nebezpečných složek komunálního odpadu" na návsi. Bližší informace o druhu nebezpečných složek na vývěsce u obecního úřadu.
"Sběr nebezpečných složek komunálního odpadu" - Přijímány budou: obaly obsahující zbytky nebezpečných látek vč. olejových filtrů, oleje a tuky, absorpční činidla (znečištěný textilní materiál), barvy, lepidla, pryskyřice, rozpouštědla, kyseliny, zásady (hydroxid), nepoužitá léčiva (léky), pesticidy (hnojiva), akumulátory, baterie, články a zářivky. Vše musí být řádně označeno v uzavřených obalech a objemu a množství odpovídající běžné domácnosti. NEBUDE přijímáno: elektro, stavební odpad, eternit, azbest, omítky, lepidla a nebezpečné odpady vznikající z podnikatelské činnosti.